fbpx

Хороскоп за 2021 година: Астрологична прогноза за всяка зодия

Блиц Новини

Снимка pixabay

2021 г. ще даде нещо свое и доста особено на всеки зодиакален знак. Астролозите вече съставиха хороскоп, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето и да не пропуснете успешните възможности, които ви очакват, пише Една.бг.

Според китайския хороскоп, следващата година ще премине под знака на Белия Метален Вол и днес ще ви разкрием какво точно можем да очаква всяка зодия от следващите 365 дни според китайския хороскоп.

Волът в китайския хороскоп символизира символизира увереност, търпеливост и сила. В годината на Вола се очаква да не липсват перипетии, но тя ще бъде изпълнена и с много късмет и просперитет.

Прогнозата на астролозите ще ви помогне да посрещнете 2021 напълно подготвени и по-лесно да понесете съдбовните моменти, както и да избягвате всякакви проблеми.

Овен – Овните ще могат да намерят своя път в живота през Новата година. Настоящата година е период на коригиране на грешки и поставяне на нови цели. От януари 2021 г. настъпва времето за реализиране на всички амбициозни идеи и замисли. Овните са интуитивни личности и през новата година е важно винаги да слушат какво казва сърцето им: това ще са най-верните подсказки за тях!

Телец – през новата година няма да ви липсват някои спънки и затруднения, но именно преодоляването им ще им помогне на Телците да натрупат опит, да премахнат енергийните блокажи, да растат и да станат своя по-добра версия. Разбира се, това ще изисква огромна ментална работа върху самите тях, но усилията няма да са напразни. Най-важното е да не се самоутвърждават за сметка на някой друг: това заплашва с проблеми както в бизнес сферата, така и в личния живот.

Близнаци – През 2021 г. способността да се примиряват с различни житейски обстоятелства и да не губят силата духа си ще бъде особено полезна за Близнаците. Интересни промени се очакват през първата половина на годината и са свързани с отношенията с партньор и роднини. Много е важно да държите на думата си през тази година и да не давате празни обещания и надежи на близките си.

Рак – Силите, изразходвани за решаване на проблемите ви през 2021г., ще се изплатят стократно на Раците. В края на годината ги очакват приятни изненади: почивка на морето, ключове за кола или нова къща. Но преди това трябва да свършите доста работа, да превъзмогнете някои от негативните си качества и да осъзнаете, че не винаги нещата се нареждат според вашия план.

Хороскоп за останалите зодии четете на www.edna.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!