fbpx

Ретро: Лили Павлова с ауди за 142 бона, но без къща с жълти павета

Блиц Новини
14

Снимка ФБ

С нова кола през миналата 2019 г. се е сдобила Лиляна Павлова, се разбира от имуществената ѝ декларация пред КПКОНПИ. Тя вече сяда зад вола на чисто ново ауди, чиято цена е 142 766 лева, но Павлова не е дала сумата от лични спестявания, а е изтеглила кредит, за да си купи возилото, пише Ретро.

Заемът е със същия размер като цената на автомобила и е към eдна от големите банки в Люксембург, като в основанието за изтеглянето му бившата министърка на регионалното развитие и на Европейското председателство е посочила, че сумата ще използва за закупуване на кола.

Кредитът Павлова изтеглила в Люксембург, тъй като от 1 ноември миналата година тя замина да живее там, защото зае длъжността вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ), като е и първият човек от България, член на нейния управителен съвет. Заедно с нея там се премести и нейната дъщеря София, като двете дами обитават спретнат апартамент, който обаче не е собственост на Павлова. От декларацията ѝ се разбира, че жилището е под наем, простира се на 140 квадратни метра, разполага със собствено паркомясто и наемът за един месец е 10 955 лева. Цените на имотите в Люксембург обаче са сред най-високите в цяла Европа, а стандартът на живот там е в пъти по-добър от българския, пише Ретро.

По повод публикуваната снимка на къща с жълти павета, за която се твърди че е на бившата министърка, тя отрече да има общо, като направи това с пост в социалната мрежа:

Името ми е замесено в поредната фалшива новина.
Категорично заявявам, че не знам на кого е къщата, която се показва на снимките и нямам нищо общо с нея.
Още веднъж призовавам гражданите да не вярват на сайтове за фалшиви и измислени новини, както и да не разпространяват такива.
За съжаление, вчера всички видяхме, че жълтите павета се използват за замеряне на полицаи и застрашаване здравето и живота не само на органите на реда, но и на мирно протестиращи граждани.

Според мен .
Това трябва да се провери .
Докато не пръснеш ,не замирисва .
Да го побликуват ,значи е вярно ..
Докато се занимаваше с пенсионерите ,от тяхното спестяване го направи .

От къде ги има тези пари може би крадени

Ако имах пистолет тази свиня щях да я гръмна,и нямаше да ми мигне окото.Помните ли изявлението и за пенсионерите.А сега кола за толкова пари.Пожелавам ти кучко майка и баща ти да умрат в нищета Има Бог!

въпроса е кой я пусна като вицепрезидент на европейска банка в люксенбург… тия паразити и вируси щом стигнаха до там, целия европейски съюз скоро ще засмърди!

ВСИЧКИ „БИЗНЕСМЕНИ“ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ СИГУРНО С ЧЕСТЕН ТРУД

Епа малко са 10 000лв наем,та айде мани колата.Боже хората няма какво да ядат и няма къде да живеят,не могат да си позволят наем от 100лв.тая …

Как ли връща горката тоя заем,тоя наем как плаща …

Кои е виновен сега,пак вие , Герберите Еии унищожихтене като хора,но ако ние,това си го изпросихме и сме си го получихме.

МНОГО СИ ПРОЗЗЗЗЗЗ…..!!! ИМА ГОСПОД….!!!

Защо да не си купи.Колко години е на отговорна държавна работа?Почти всяка фолкпевица в страната притежава завидна къща и кола а работещите по върха да нямат? Нормално ли е?

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!