fbpx

Нова партия ще се бори за единението на нацията

Блиц Новини

Снимка фейсбук

На 16.08.2020 г., в Стара Загора учредиха Политическа партия „ЧЕСТ“, пише Факти.

Бургаският общински съветник Владимир Павлов, отец Силвестър Янакиев и фермерът от Болярово Ани Петрова са сред учредителите на новата партия „ЧЕСТ“. Абревиатурата ѝ означава „За чиста, единна и суверенна татковина“, поясни Павлов пред БНР.

Ето какво съобщават от партията:

С това свое действие, ние поставихме началото на създаването на нов политически субект, поставящ си за цел да върне националното ни достойнство, загубеният суверенитет и единството на нацията.

ЧЕСТ е абревиатура на „Чиста, Единна и Суверенна Татковина“.

Защо Чиста? Защото, искаме да поставим ново начало за омърсената ни от евтин политически театър и задкулисно сметкаджийство Родина.

Защо Единна? Защото, във времена на тежко политическо противопоставяне и социално разслоение – липсата на единство е най-големият ни дефицит, и основна пречка пред развитието ни като общество и държава.

Защо Суверенна? Защото, липсващият ни държавен и национален суверенитет е алфата и омегата на българската национална драма. Днес, България не просто живее в условия на ограничен суверенитет, както беше по времето на социализма, тя е лишена напълно от него. До степен, която я превръща в обикновена притурка на глобалните финансови и геополитически играчи.

Защо Татковина? Защото, забравихме, че страната ни е взета в наследство от нашите бащи, и на заем от нашите деца. Защото, Татковината е не просто територия, а кръвна връзка с духа на предците. Защото е отговорност пред идните поколения.

Продължението ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!