fbpx

Цветан Цветанов учредява партия с името „Републиканци за България“

Блиц Новини

 

Снимка фейсбук

 

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов обяви тази сутрин по бТВ, че ще участва на изборите – независимо дали са предсрочни или редовни.

Той съобщи, че учредява партия с името „Републиканци за България“ на 27 август, а седмица по-рано ще се събере инициативният комитет.

Партията ще се финансира от дарения от симпатизанти, а по отношение на евентуални бъдещи партньори, Цветан Цветанов заяви, че „Демократична България“ имат най-подобни искания, каквито бихме заложили в нашата управленска програма“.

Сред приоритетите на новата партия „Републиканци за България“ са евроатлантическата ориентация и върховенството на закона, а позиционирането – център-дясно.

„Логото е стилизиран компас, който ясно показва посоката ни. България не трябва да има каквито и да е колебания относно своята принадлежност. Особено в този момент, когато страната ни е изправена пред изпитания от най-различен характер. „Републиканци за България“ е гарант за това, че страната ни няма да изгуби посоката“, обяви Цветанов

Лидерът на т.нар. Евро-Атлантически център за сигурност прогнозира, че ще привлече подкрепа от около 500 хиляди гласа. Той не скри, че има хора в ГЕРБ, с които поддържа контакти.

„В ГЕРБ има много способни хора, които не са съгласни с настоящата ситуация, Аз съм в непрекъснат контакт с тези хора“, посочи Цветанов.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!