fbpx

Днес рожден ден има журналистката Миролюба Бенатова

Блиц Новини
24

Родена е на 2 август 1975 г. в град София. Завършва средното си образование в 35 СОУ „Добри Войников“. Завършва със степен бакалавър по „Социална педагогика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

Започва работа като журналист на 18-годишна възраст. Първите 7 години работи за вестник „168 часа“. От 2000 година е репортер на bTV, в предаването bTV новините. Има над 50 филма и разследвания, излъчени в „БТВ Репортерите“ и „Код: Криминално“ по bTV Action (преди PRO BG). През 2010 – е избрана за Репортер на десетилетието на bTV. През 2013 г. води предаването за разследваща журналистика „Хрътките“ за кратко. Предаването е спряно предсрочно, заедно с цялата публицистика в bTV, по време на протестите заради назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Малко след това Бенатова напуска bTV и стартира рубрика „Миролюба Бенатова представя“ в предаването „Дикоff“, с продуценти Телеман и Нова ТВ. Работи с Диков до 2015 г., след което се разделя с Телеман и продължава с рубриката си в Новините на Nova TV. Има разследвания за българите в трафика на кокаин (2012), за източване на холандската социална система от български роми (2013)[5], за организирана просия в Швеция (2014), успелите българи в Америка (2015) – поредица с 14 истории за непознати, но много успели българи отвъд Океана.

NOVA прекратява договора ѝ на 7 юни 2019 г.. Според профила ѝ във Фейсбук, цитиран от много български медии, телевизионната журналистка се е преквалифицирала след това на таксиметров шофьор в голяма софийска компания.

Публикува интервюта, анализи, репортажи и разследвания в списанията „L’Europeo“, „Amica“, „Playboy“, „Жената днес“, „Мениджър“.

Дабъд бокословена бог дая закриля

Ч.РД.Да е жива и здрава. Много са малко журналистите като нея.Да е жива и здрава.

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНА! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И СМЕЛА В ИМЕТО НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО! ОБИЧАМЕ ВИ! ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК!

Ч Р Д!Пожелавам ви много здраве и сбъднати всяка твоя мечта Винаги бъди себе си!

Ч Р Д!Пожелавам ви много здраве и сбъднати всяка твоя мечта Винаги бъди себе си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЪВИЦЕ!БЪДИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА ,ЩОТО МАЛКО ОСТАНАХА СВЕСТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И……ЧОВЕЦИ!!!

Да е живо и здраво момичето късмет и успехи в журналистическото поприще.Дядо Данчо от Варна

Ч.Р.Д. Много здраве,щастие и късмет.

Да е жива и здрава, напориста и щастлива жена!

Страшна журналистка, интелигентна, красива, друг като нея няма, да е жива и здрава

Поговорка: мъж който не е бил войник още не е мъж,жена която не е раждала не е истинска жена.край на поговорката Кога госпожице БЕНАТОВА !

Поговорка: мъж който не е бил войник още не е мъж,жена която не е раждала не е истинска жена.край на поговорката Кога госпожице БЕНАТОВА !

Бъди здрава, щастлива, все така борбена и целеустремена, упорита и вдъхновяваща!

ЧРД Да е жива и здрава и винаги борбена!

Mного рядко са истинките журналисти,Вие сте истинска,борбена,защитник на истината,неоцветена.Ч.Р.Д,дерзайте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ВСЕ ТАКА НАПРЕД ! МАЛКО СА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАТО ВАС !

Да е жива и здрава.да продължава по същият начин.

ЩЕ МРАТ ЯКО ТИЯ ОТ ГЕРБ ! НА ПРИЯТЕЛИТЕ И ВРАГОВЕТЕ ВИНАГИ СЕ УСМИВАЙ ! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА ! ВИКТОРИЯ !

ЩЕ МРАТ ЯКО ТИЯ ОТ ГЕРБ ! НА ПРИЯТЕЛИТЕ И ВРАГОВЕТЕ ВИНАГИ СЕ УСМИВАЙ ! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА ! ВИКТОРИЯ !ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ? ТОВА Е ЦЕНЗУРА ! НА КОГО СЛУЖИТЕ ?

ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЖУРНАЛИСТ!!!И ….МНОГО КРАСИВА ЖЕНА!!!

Честит рожден ден ,бъдете жива ,здрава и все така борбена, Вие сте едната от най добрите журналисти.Весел празник скъпа!

Честит рожден ден ,бъдете жива ,здрава и все така борбена, Вие сте едната от най добрите журналисти.Весел празник скъпа!

24 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!