fbpx

Отровното трио: Сделката за Виваком ощетява българските граждани, депутатите да се върнат в парламента

Блиц Новини

Сделката за Виваком не може да се осъществи без да се вдигне запора на дружеството, наложен от държавата заради аферата КТБ. Трябва да се знае при какви условия е станало това, заявиха на импровизирана пресконференция Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиар експертът Арман Бабикян, известни като „Отровното трио“.

Лидерите на протеста коментираха, че сделката за Виваком е „изключителна кражба“ и е направена в интерес на управляващите, но не и на гражданите. Според тях щетата за бюджета може да стигне до 1 млрд. лева.

Отровното трио поиска депутатите да не бързат с отпуската си, а да се съберат извънредно и да изслушат председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който отговаря пряко за вдигането на запора. Трябва да бъде изслушан и новия финансов министър.

Отровното трио заяви, че ако БСП и ДПС са наистина опозиция, трябва да инициират извънредното събиране на парламента, за което са необходими само 48 депутатски подписа.

„Адмчинистрация в момента като луда подписва договори“, коментира Николай Хаджигенов. До „триото“ е достигнала информация и за мащабно унижожаване на документи в държавните ведомства, по-специално в Комисията по хазарта. Лидерите на протеста обаче не казаха какъв е източника на тази информация.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!