fbpx

Хороскоп за 24 юли: Ще хвалят, подкрепят и одобряват Близнаците, търпение за Скорпионите

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

 

Телец
Днес най-добрите решения ще се появят в главата Ви спонтанно и неочаквано.На Вашия любим човек ще остане възможността само да се чуди, до колко бързи са били Вашите действия и как точно сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас.

 

Близнаци
Събитията, които носи този ден, на пръв поглед ще изглеждат въобще не свързани помежду си, а и съвсем неочаквани. Само че ако се ориентирате в ситуацията, може да откриете и причината, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте виновни за това – онова. Това ще се окаже и най-трудния момент в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към подобряване. Днес много ще Ви хвалят, подкрепят и одобряват. На всичко, което твърди приятни неща, може да се вярва. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които искате – днес можете да си го позволите.

 

Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е напълно такъв, какъвто сте си го представяли. Нито е по-добър, нито е по-лош – просто е различен. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, защото иначе разочарованието може да се окаже много силно, а и несъвместимо със съвместния живот.

 

Лъв
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекарвате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

 

Дева
Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

 

Везни
Днес ще си спомните някакъв незначителен период от своето минало. Възможно е това да се окаже някакъв флирт или с нищо не обвързващ роман, продължил по-малко от седмица. Дамо не зацикляйте на този спомен: спомнете си, усмихнете се и живейте по-нататък.

 

Скорпион
Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

 

Стрелец
Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

 

Козирог
Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.

 

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

 

Риби
През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите , стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!