fbpx

Гръцкият премиер Мицотакис: България надува броя на заразените с COVID-19

Блиц Новини
15

Снимка МС

Румънското издание Флукс твърди, че гръцкият премиер Кириякос Мицотакис е обвинил в Брюксел съседите си от Румъния Клаус Йоханис и от България Бойко Борисов, че „надуват“ броя на заразените от Covid19.

Според него целта била „да получат по-голямо финансиране“ от ЕС, понеже се взимал предвид и броят на зарязените при разпределянето на евросредствата, пише 19min.bg.

Аналогични обвинения от страна на Австрия и Холандия е имало към Франция и Италия“, пише известният разслидващ журналист Николай Марченко.

Не,Мицотакис не е обвинил Бьлгарския премиер,просто е казал истината.
Не е вьзможно в Бьлгария,която на дали има на територята си и пет миллиона били заразени239 души.
А Гьрция която е над 11 миллиона да има 67 заразен.Всяка минута ставаме за резил и смях.
Боже мой до Кога ще продьлжава Това нещо в Бьлгария!

НИКОГА!
ТОЛКОВА ДНИ СЕ БОРИМ И НИЩО!

Където не е отишъл тиквата, там не се е изложил, но то си е за негова сметка. Бедата е там, че излага България, което е недопустимо. Точно по тази причина трябва, час по-скоро да се маха вдън горите тилилейски. Ще остане в историята, като най-големият клоун сред политиците и най-големият политик сред клоуните.

Австрия и Холандия пък обвиняват, че Франция и Италия умишлено са превишили броя на заразените ,заради средствата ! Какво толкова, не сме само ние ?
„Интереса,клати феса“ !
Защо не оплюете другите държави, а гледате само как пред света ,да излагате Родината си, защото мразите Премиера ! Дори и да е така, вие трябва да защитавате собствената си страна ,това е по-важното !

Когато грък ти се усмихва, пази се. Напомня ми троянския кон.

Браво,Валя, един разумен и справедлив отговор! Останалото е помия,злоба,безсилие,тъпота.

…“продължава това..“Ами Бойке,докато Хората не се Осъзнаят,че ги „Мандръсът“яко!Но явно,като гледам протестите, на някои,а те хич не са молко,май им Харесва….Едните викат „Горе,“другите „Доле,“а „Ебачитв им се въртят, и Тръсят свалени „Гащи“,имам в предвид БСП,като Хиени са…

Е да ,разбира се някой трябва да е виновен,че България получи огромен заем и малко бонусче.В битката за % кой колко ще получи обаче,някои държави се бориха, а други Бойковци ходеха по масите да се мазнят.
Всички знаем какво се случва в България и кой е виновен вече 15на години за нейните проблеми.

Лъжата на премиера е на всяка стъпка,а вие говорите за защита.Това е нелепо.

Направо не мога да повярвам какви коментари правят някои хора!Да сме защитавали Бойко Борисов пред другите държави!Това е толкова смешно и в същото време плачевно!Хората от другите държави го разбраха що да човек е и не само той ,а цялата политическа сган ,без значение кой от коя партия е,само вие не искате да приемете,че вече години наред ограбват българския народ и всичко,което се прави е единствено и само с цел лично облагодетелстване на политиците в Бг.В другите държави политиците също могат да крадат,но го правят интелигентно и гледат освен те да са доволни и народа да бъде такъв!

Той не защитава страната си, аз него да съм защитавала. Не ми е равен нито по възпитание, нито по образование, че да го уважавам. Такива неразсъдливи субекти като теб още го държат, но скоро ще увисне в безтегловност.

Интересно,къде ще отидат тези средства!? Защото за народа и лекарите, нищо няма…

Интересно,къде ще отидат тези средства!? Защото за народа и лекарите, нищо няма…

Един страхотен отговор. Браво.

15 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!