fbpx

Хороскоп за 22 юли: Натоварен ден за Телец, Риби да оставят миналото за гърба си

Блиц Новини

lamqta.com

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза.

 

Телец
Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, така и за Вашия любим човек, към който и период да се отнася той. Това, как ще излезете от подобна ситуация, за сега на звездите не е ясно. Явно е, че всичко традиционно зависи само от Вас.

 

Близнаци
Това е ден, в който изключително важно ще стане благородството и достойното поведение по отношение на човека, изпитващ към Вас силни чувства. Не трябва да се възползвате от чуждите слабости или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните честни начини за достигане на своите цели. По начало Близнаците рядко успяват да избягнат конфликтите с близките хора. Възможни са спорове на битова основа. Денят е и извънредно неподходящ за започване на съвместни начинания, тъй като общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

 

Рак
Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

 

Лъв
Харесвате себе си такива, каквито сте. Не, всъщност обичате себе си, а това е прекрасно! Но освен това много добре Ви е известно, че смисъла на съществуването е самоусъвършенстването, и днес ще имате за цел да самоусъвършенствате физическата си форма. Направете корекция на своите упражнения, а също и на порциона и на излишъка и недостига на някои видове продукти в него. Хубаво би било, да потърсите нова информация за последните изследвания на връзката между духа и тялото. Денят е прекрасен за проява на делова активност, или за кратки романтични или бизнес- пътувания. Действайте!

 

Дева
Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

 

Везни
Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници , и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, които от отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.

 

Скорпион
На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

 

Стрелец
Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения.

 

Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

 

Водолей
Можете да бъдете спокойни: денят няма да Ви донесе неприятности, нито сериозни изпитания. Наистина, и на възможности няма да бъде богат и всичко ще си остане по старому, но стабилността няма да Ви притеснява, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови проекти, но само в случай, че сигурни и проверени съюзници вече са Ви обещали подкрепа. Спешно се нуждаете от ярки впечатления и смяна на обстановката, както и от емоционално разтърсване, и затова за вечерта си планувайте някакво увлекателно и необичайно занимание. Не давайте на своята „половинка” повод за ревност, защото днес подобно преживявани би било пагубно за романтичните отношения.

 

Риби
Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!