fbpx

Борисов: Много ми е мила държавата и не искам тя да се разруши

Блиц Новини
1

Много ми е мила държавата и не искам тя да се разруши. Искам да го предотвратя, доколкото мога. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет, предава Нова ТВ.

„Христо Иванов отива, дебаркира на брега. Не мога да го виня, всяка партия има право на избор. Той е посрещнат от охранители, но нищо не предполага тяхното действие. Сега го виждам този клип, но аз просто виждам артисти. Един върви и носи знаме, а друг го бута до водата“, коментира премиерът.

Върхът на негово възмущение е действието на един от охранители на НСО.

„Взема и хвърля знамето, а знае, че през цялото време го снима. Разбира се свършва сценката, качват се в колата и отиват къде? Да подкрепят президента. Какво прави Христо Иванов, подкрепя този, който пряко го е нападнал, този, който управлява НСО. А ще държи Борисов отговорен, защо?“, попита Борисов.

Премиерът контрира, че четири години Радев е управлявал НСО. А сега при задаване на дневния ред в Комисията участват съветници на президента. Министър-председателят заяви, че е озадачен от момента, в който се поставя темата.

„Защо това не се направи, когато ДПС нямаше кворум? Или когато ДПС искаше оставки? Председателят на ДПС Мустафа Карадъйъ винаги е подкрепял президента и тогава темата за охраната не е била на дневен ред. Защо? Защото са били удобни. А сега не са“, категоричен бе той.

Премиерът благодари на партията за подкрепата, която взаимно са си оказвали по предложения в Парламента.

Опомнете се лумпени..Не ни предаваи Боико…Драж дслеч от власта тия Чакали

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!