fbpx

„Демократична България“ иска оставката на Борисов

Блиц Новини
1

 

В своето изявление съпредседателят на извънпарламентарната опозиция Христо Иванов съобщи, че протестът е за оставката на премиера Бойко Борисов.

„Борисов трябва да поеме отговорност, че запази охраната от НСО на Доган и Пеевски. Искаме оставката на главния прокурор Иван Гешев. Той наруши конституцията на страната, организирайки рейд в президентската институция“, заяви Христо Иванов.

По думите му президентът Радев е бил наказан публично, защото е посмял да каже истината – гардовете на НСО охраняват Доган и Пеевски без причина, пише www.dunavmost.com.

„Това е част от срастването на българската държава и мафията. Доган и Пеевски имат нужда да демонстрират, че те са държавата, че силата е в тях, че са над закона“, каза още бившият правосъден министър от второто правителство на Борисов.

Иванов смята, че прокуратурата действа избирателно, защото не е проверила държавната вила, от която са изтекли снимки, които показват „пачки с евро и злато за до 2 млн.“

Той разкритикува лидера на БСП Корнелия Нинова, която се включи в протеста пред сградата на президентството по-рано днес.

„Тя не каза нито веднъж името Гешев, не спомена нито веднъж прокуратурата. Изглеждаше като човек, който е дошъл да прави молебен за хубаво време, защото не назова причината, която я е извела на това място. Това са политици, които преди седмица, когато Гешев представи доклада за дейността на прокуратурата, не са му задали нито един въпрос“, заяви Христо Иванов.

Той добави, че Гешев е бухалка, открито е застанал на страната на сараите. „Оставка, каскет! Оставка, бухалко!“, завърши Иванов.

Трудно много трудно ще сё отьрве Бьлгарския народ от това мафиотско правителство.Няма да пуснат така кокала захапали са го яко,ама много яко.Ако дай Боже стане това чудо да пуснат кокала Чака ги ад под небето.Раследване на всичко окрадено и иземане на сараите им.Немислете че само Ахмед Логан има сараи.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!