fbpx

„Папараци“ с нова водеща, Мария Игнатова сяда на стола на Венета Райкова

Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „Папараци” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – „Папараци – ново 20!”, пише topnovini.bg.

Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор, а в изцяло новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова.

Всяка неделя вечер доброто настроение ще превзема ефира с много ирония, звезди в парадоксални ситуации и неподправени емоции. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си. Освен в реалния живот на звездите, „Папараци – ново 20!” ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги постави в серия от комични ситуации в изцяло новите рубрики. Напълно подчинени на забавната страна на живота ще бъдат и интервютата и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, ситуации, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки прегрешения.

Хитовата рубрика „Мирон става ВИП“ продължава да бъде основен акцент в „Папараци – ново 20!“. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални. Продуцент на „Папараци – ново 20!” е Междинна станция.

Точно на тази лигла ли се спряхте за Папараци???

Венета Райкова е по-добра!

Чудесна тройка ще стане с тез двете! Ух, размечтах се! :-)))))

Венета Райкова е много по харизматична като човек и като водеща,а тази Мария ми е малко простакеса!!! Съжалявам,но това е моето мнение за двете.

Мария е естествена и е точно за новия замисъл на предаването. Райкова е прекалено статична и повече позьорка.

Значи не ми харесвате коментара. Не работя по поръчка като вас.

Хвани едната, че удари в главата другата!!

ХАРЕСВАХХАТЕСВАМ МАРИЯ ИГНАТОВА ПОВЕЧЕ ОТ ВЕНЕТА РАЙКОВА .И ЗАЩО ДА Е ЛИГЛА?ВЕНЕТА Е МНОГО НАГЛА . НЕКА ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ.

И двете са готени Не само Рачков А той прекалява с повторенията си На добьр час Мария

Хвани едната и удари другата !? Няма да свършат тия тенекета !

Която и да е,няма да ги гледам!

Мария Игнатова е умна, забавна и невероятно интелигентна!
Освен това е и красива с много чар.!
Ще гледа предаването с огромно удоволствие!

Мария Игнатова е умна, забавна и невероятно интелигентна!
Освен това е и красива с много чар.!
Ще гледа предаването с огромно удоволствие!

СТАВА ЕДНА
ПРОСТАКЕЛА
СЯДА ПРОСТАКЕСА

Мария Игнатова е умна, забавна и невероятно интелигентна!
Освен това е и красива с много чар.!
Ще гледа предаването с огромно удоволствие!

16 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!