fbpx

Веселин Марешки: „Воля“ ще се яви на изборите за последен път

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че „Воля“ ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

Ей, Хюмне Шибано, кой ти иска мнението мама ти деба?!!!!!

Мсрешки е прав. Те не мислят за народа, а са отишли там, да се надцакват. Аз съм за Бойко!

Търсете причините за днешното състояние на България още в много далечното минало, когато Византия ни окупира, разполагаше с територията на България и настани Печенегите във днешното Врачанско и Софийско. Те са непоправимо племе, нищо добре не ни очаква, когато това племе ни ръководи. От 1018 година до днес са изминали векове и с голямото преселение след Освобождението, всичко се е омешало така, че в половината Софиянци тече Печенежка кръв. Покръстването ни донесе само нещастие, защото бе насилствено и буквален образ и подобие на Византийското Християнство. Както Византия се разкапа, така и България от Империя, остана джудже срямо Европейскиге гиганти като Русия, Германия, Франция, Британия. Джуджу, чияо външна политика е „иззуй гащи“ пред големите, а вътрешната ѝ политика е същата като големите.
Така че, за когото и да гласувате, все тая, Печенегите ще ни управляват. г

СМЪРТ ЗА БОКО МЪРШАТА МРАЗИМ ТЕ БЕЗПЛАТНО И ТО ОТ СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ

Ако мафията спретне импийчмент на Президента тази година, и той се реши да създаде своя партия или го припознаят от БСП, със сигурност ще отнесе гербаджиите на бунището на следващите избори.

Долен продажник. Те опропастиха държавата, мухльо! И ти си от ненаситните крадци! Нещо си облагодетелстван от тях! Мръсни народни предатели!

Г Н КОСТОВ МНОГО ЗЛОБА МНОГО ПРОСТОТИЯ ЗА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!