fbpx

Борисов: Не стига, че работихме месеци наред без заплата, пък сега и глоби

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на тунел „Железница“ днес. Той заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова провериха строежа на най-дългия тунел в България, след като по-рано днес част от него се срути и затрупа трима работници, пише www.economic.bg.

На качване в колата, след като приключи инспекцията, премиерът Борисов се обърна към Петя Аврамова с думите: „Петя, маска си сложи, че тука е затворено. Омръзна ми да плащам. Не стига, че работихме месеци наред без заплата, пък сега и глоби“.

Припомняме, че вчера министър-председателят отиде на посещение на Рилския манастир, но влезе в светата обител без маска въпреки новата заповед на здравния министър, според която носенето на маски във всички закрити обществени пространства е задължително. Ето защо от Министерството на здравеопазването обявиха, че на премиера, както и на всички журналисти, репортери и членове на екипа му, които са били без защитна маска ще им бъде наложена глоба в размер на 300 лв.

По отношение на пострадалите работници Борисов обяви, че са без опасност за живота, но ще бъдат транспортирани във ВМА. По думите му инцидентът е станал по случайност, вследствие на дъждовете.

Борисов кяквото и да казва все стига до парите, все те са му в устата. Когато се издават заповеди той трябва първи да изпълнява ,а не да говориглупости.

На фона на пачките и кюлчетата злато в чекмеджето , тоя да се прави на интересен – това е връх в наглостта !

Хайде г-н Борисов да не говори глупости.Длъжен е да изпълнява заповедите на собствените си министри.Пък и ще плати с еврата от чекмеджето.

Горкият сега трябва да рови в кофите за боклук като повечето пенсионери

Борисов напоследък мисля не е на себе си!Забравя ,или не помни все тая,но нито е най-умен ,нито най-можещ!А пък на сбирката на ГЕРБ всички бяха без маски,та КОЙ не спазва демокрацията?Или ,не ме гледай какво правя ,а слушай какво казвам и когато говориш с мен ,ще мълчиш?Бре ,брею…

Колкото до тунела, че срутването било случайно вследствие на дъждовете, ами защо не е бил проверяван дали би издържал на пустите му дъждове. Как така случайно? Както и наводнението във Варна – един седесарски кмет Христо Кирчев с мандати от първите години на „прехода“ ходи няколко пъти до Париж да проучва тамошните канализации – и какво? Варна често става Венеция.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!