fbpx

Още седмица бури, после – над 30 градуса

Седмицата започва с облачно време над почти цялата страна. На отделни места ще е слънчево до обяд, но след пладне ще се развива купесто-дъждовна облачност. Очакват се валежи от кратък дъжд, придружени от гръмотевична дейност. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад. Максималните температури ще са между 24 и 28 градуса, пише Синоптик.

По Черноморието ще има променлива облачност. На места се очаква да превали за кратко. Вятърът ще е слаб, а максималните температури ще бъдат между 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода е около 20 градуса, а вълнението на морето е 1-2 бала.

Слънчево време ще преобладава над планините в сутрешните часове. Около обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, като на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад. Максималните температури на височина 1200 метра ще бъдат около 15 градуса, а на 2000 метра ще са около 10 градуса.

Времето във вторник ще остане без съществена промяна – до обяд ще бъде слънчево, а по-късно ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевична дейност. Вятърът ще е умерен от северозапад, а максималните температури ще бъдат в интервала 23-27 градуса.

В сряда ще бъде облачно над почти цялата страна. Прогнозират се краткотрайни превалявания, а вятърът постепенно ще отслабва. Очаква се дневните температури да се повишат.

След средата на седмицата времето постепенно ще се стабилизира. Предстоят повече слънчеви часове, а температурите ще тръгнат нагоре.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!