fbpx

Гърневски от ГЕРБ по NOVA: Има консолидиран опит за преврат, Радев да вземе един „Грипен“ и да отлети до Дубай при Божков

Блиц Новини
31

кадър: Нова телевизия

В България има консолидиран опит за преврат срещу правителството на ГЕРБ, което няма алтернатива. Идеята е от 2015, срещу Борисов има изграден Отечествен фронт (ОФ) от всичките му противници, това заяви Спас Гърневски от ГЕРБ в студиото на „Плюс – минус“ по Нова телевизия.

Според Гърневски става въпрос именно за преврат, който има за цел да свали правителството преди края на мандата. „България има изключително високо икономическо ниво и ако довърши мандата, това значи нов“, обясни той.

Спас Гърневски нападна остро президентът в ефир. „Радев ще падне и ще го запомнил с това, че застана на страната на Васил Божков“, коментира той. Депутатът призова държавния глава: „Да вземе един „Грипен“ и да отиде до Дубай при Божков. Корнелия Нинова може да бъде в ролята на стюардеса“.

Браво на г-н Гърневски!!! Съветът му носи спасение за цяла България.!!! Ще приключим веднъж за винаги със предизборните глупости на които вече се наситихме!

ЦИГАНИНА КОСТОВ Е РУСКИ ШПИОНИН. ТИ, ЧИЙ ШПИОНИН СИ? 🙂

ПРЕЗИДЕНТА може да вземе Грипен и да полети, НО вашето правителство НИТО може да лети , нито има Ф- 16 ! Дори фабриката за самолета липсва! Освен ако не ВЗЕМЕТЕ вълшебно килимче от Али Баба !

АЛИ БАБА ИМ ДРЪПНА КИЛИМЧЕТО ЧАК ОТ ДУБАЙ, ТА ВЧЕРА ГИ ВИДЯХМЕ КАКВА ЖАЛКА ТАЙФА ОТ „ТОЛУПИ“ И „МИСИРКИ“ СА!

Цялото правителство на ГЕРБ заедно с главатарят Борисов е за Дубай при Божков

Страхотно! Оригинално!точно!

Трябва да започне и едно разследване срещу сина на Спас Гърневски какви ги върши в управата на “ Метро“.

Поздравления г-н Гърневски опасноста от преврат на Радев е голяма,огромна!Тези не се спират пред нищо!
Вземете навреме мерки….!

Поздравления г -н Гърневски!вероятността за преврат на Радев е огромна!Вземете мерки и пазете България от червените!

ГЪРНЕВСКИ..ДАЛЕЧИ..СИ..ОТ..ПРЕЗИДЕВТА
…..ТА
.ДОРИ.И.КАТО..ФИЗОНОМИЯ..СИ.ПРОТИВЕН..
БЛИЖИ..СИ.РАНИТЕ.С.ДР.БОКЛУЦИ.

Дора Шуманова,как си психически?С кой орган мислиш?

Глупак + търбух
=на малоумници.

Спасение за България, драга Дора, ще има когато се махне това корумпирано правителство, тази крадлива хунта! Не бъдете с широко затворени очи!

Забравиха пловдивчани за Гърневски като кмет,какви ги “ вършеше“! На негово място по- малко бих се показвала. На кои маси сядаше и какво направи за Пловдив.. Той не е за ГЕРБ.. Жалко,че хората забравят,или ги е страх да говорят.

Да вземат мерки и да се спасяват -да си купят нови раирани дрешки с откраднатите народни пари.

Шопар Гърневски ,що не яхне някой гърбав х…й и да върви н а майната си!!!

Шопар Гърневски ,що не яхне някой гърбав х…й и да върви н а майната си!!!

Г- н Гърневски,Вие колко партии сменихте???

Има стабилна опора-баща,гъзоблизец на Бойко..

Елементарен както винаги за радост на управляващите.

Следя отдавна исказванията на Спас Гърневски много злобен човек и подмазвач на Бойко

От вас мерките от нас теглилки те

От вас мерките от нас теглилки те

Мислех, че само тоя боклук може да говори небивалици. Що за дебил трябва да си, за да защитаваш тия нещастници. Пари, пари, пари… Щастлив ли си боко и що спиш с пищов до главата. Разбра ли, че похотливите ти мераци ще ти изядат главата, а застаряващите лелки дълго ще точат лиги и ще мечтаят да те завият. Нещастницииии…

Да те нарека прасенце, ще се обидиш. Но истина а е че си се надял кат шопар. Ане требеше ли да останеш гърчав седесарин, сер.семино?

31 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!