fbpx

Манолова: Най-щедрото предложение – да не участвам в изборите бе на самия Борисов

Блиц Новини
3

Предложихте ми всичко, за да не участвам на изборите и аз отказах. От СМС отчетите, разпространени тази сутрин стават известни услугите, които бизнесменът Васил Божков е правил на премиера Борисов. В тази кореспонденция е замесено и моето име с отчет, че не ми е оказвана подкрепа на изборите.

„Това, което отсъства и което трябва да кажа е, че преди кампанията и по време на кампанията Бойко Борисов ми изпращаше много хора – сенчест бизнес, представители на ъндърграунда, да ме спират да не участвам в изборите, да ме заплашват, да ми предлагат каквото се сетите. Най-щедрото предложение да не участват в изборите беше направено от самия Борисов. Самият Борисов ме попита: „Предложиха ли ти всичко?“ Да, предложиха ми всичко и аз го отказах“, заяви Манолова

По думите ѝ залогът е бил евентуална ревизия на 1,7-милиардния бюджет на София, „която да покаже как парите са раздавани на приближени фирми, на приятелския кръг, как е управлявана СО“. Манолова обяви, че ще участва в изборите и ще ревизира друг бюджет – този на цялата държава.

Припомняме, че по-рано днес бившият хазартен бос Васил Божков взриви мрежите с поредна скандална публикация, в която разпространи чат кореспонденция между него и мъж с инициали Б.Б. Според твърденията на Божков това е Бойко Борисов, но от своя страна премиерът по-късно отрече. Неговият аргумент бе освен всичко, че използва стар телефон, който не разполага с кирилица.

В чата между двамата обаче се споменава името на Мая Манолова, която потърсила бизнесмена за „поддръжка“, но той отказал.

Не ви ли омръзна да ни занимавете с глупости. Едни бандити воюват с други бандити. Който и да спечели войната, народът остава губещ.

Не ви ли омръзна да ни занимавете с глупости. Едни бандити воюват с други бандити. Който и да спечели войната, народът остава губещ.

Наистина има нужда от нови лица в политиката.Малко се поуморихме от това 10год. управление на ББ. Аз съм човек,живяла и при двата строя/така да се каже/и искам да попитам:какво се направи за тези 30г.Преди за45г.се изпратиха двама космонавти,работеха различни фабрики и комбинати,бяха ангажирани хиляди хора.Не че сега нищо не се прави,но родината няма нужда само от магистрали.Положениет на народа не е добро,а нали на тях ще се разчита на изборите?

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!