fbpx

Валери Божинов дари 19 000 лева на Левски

Нападателят, който в момента е част от втородивизионния италиански Пескара, преведе по сметката на клуба 19 140 лева. Той се превърна в поредният бивш играч на „сините“, който се включва в кампанията с дарения.

Пред „Гонг“ Божинов коментира и ситуацията в клуба, като изрази подкрепата си към Наско Сираков, който преди седмица открито поиска акциите на клуба.

„Единствено искам Левски да бъде спасен. Това е желанието на всички хора, които обичат този голям клуб. Прави ми впечатление, че много хора изказват мнение. Ок, хубаво говорят, но в този момент не са нужни много приказки, а дела.

Наско Сираков поема отговорност. Той и Тити Папазов единствени изразиха готовност да вземат акциите. Познавам Наско Сираков. Той е човек, който има много успехи в Левски. Всички помним мачовете в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Вярвам, че Сираков има силите и възможностите да помогне на Левски. Щом е поискал акциите, значи има план.

За Левски няма „аз“, а само „ние“. Няма „аз направих това, има ние направихме това“. Само така може да има успехи. Левски може да бъде спасен от феновете. Ако един милион привърженици дадат по 1 лев, това са 1 милион лева. Ако дадат по 10 лева, това са 10 милиона. Виждате, че кой с каквото може, помага.

Вярвам, че Левски няма да последва съдбата на ЦСКА. С тези фенове, които са зад клуба, Левски не може да фалира. Призовавам всички хора, които имат възможност, да продължат да помагат“.

Евала.истински обича Левски

Действително това е идея ! Ако всички членове наЛЕВСКИ се откажат от дневната си дажба биричка и дарят тези пари на клуба / говоря и за всички прегърнали синята идея /.колко ли парички ще се съберат !!!! Туко виж се окаже че кредити са ненужни !!!!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!