fbpx

БСП иска да контролира харченето на средствата за кризата чрез временна комисия

Блиц Новини

БСП внася предложение за създаване на временна комисия за контрол на средствата, които се изразходват за справяне с кризата. „Тя трябва да е оглавена от опозицията, както се прави по цял свят“, заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова в Народното събрание.

Нинова беше категорична, че само така ще има истински контрол на държавните разходи. „Иначе ще продължим да научаваме от медиите, че парите са отишли в колекторски фирми, в казина и т.н.“, заяви тя.

По обсъжданите днес в парламента промени в Закона за здравето, Нинова заяви, че БСП ще гласува на първо четене „въздържал се“.

„Има текстове, които одобряваме и които ще подкрепим на второ четене. Има текстове, които не приемаме и ще внесем нашите предложения за промяната им“, каза още Нинова.

Лидерът на БСП заяви също, че правителството не е отчело своите действия за справяне с коронавируса. „Факт е нямате план за излизане от кризата. А това е опасно за страната се само за следващите месеци, а за следващите години“, обобщи Нинова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!