fbpx

Хороскоп за 2 май: Раците да бъдат по-въздържани, хармоничен ден за Дева

Блиц Новини

lamqta.com

Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

 

Телец
Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-доброто им изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а Вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на уверена енергия, и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

 

Близнаци
Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търсите изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

 

Рак
Благоприятен ден за оправяне на отношенията с членовете на семейството и представителите на противоположния пол. Може да очаквате прогрес в професионалната си работа, както и в тази, която е свързана с общи пари. По възможност се старайте, да не прекалявате с алкохола.

 

Лъв
Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

 

Дева
Отлично умеете да правите доста неща. С удоволствие може да се занимавате с тенис на маса, картография , колекциониране на показни фрази на чужди езици, умение да разделите цялото на равни части, предсказване на бъдещето въз основа на уроците на миналото. … Това, в което сте най-добри е, че умеете да поддържате отношения с хората, които не са Ви безразлични, и да използвате за целта най-необичайни и удивителни начини.

 

Везни
Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също.

 

Скорпион
Странни вести може да донесе този ден. Докато се опитвате да разгадаете какво се е случило и какво би могло да се случи при други обстоятелства, ще стане вечер и ще трябва да вървите да почивате. По всяка вероятност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.

 

Стрелец
Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения.

 

Козирог
Устройте си общ ден с название „Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато ще се храните един-друг с ягоди, банани или всякакви вкусотии с ръка, Хем ще се витаминизирате с толкова нежност и загриженост.

 

Водолей
На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемете с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

 

Риби
Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви осигури добро настроение наистина през целия ден. Възможно е, да получите подкрепа от религиозни и културни учреждения за осъществяване на Ваши творчески проекти. В семейството и любовта Ви очакват хармонични отношения. Отделете си време за кратка разходка, която, дори и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я направите през деня, когато ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!