fbpx

Владо Пенев за инцидента с Милен Цветков: Това е някакъв абсурд

Блиц Новини

„Не съм бил близък с Милен Цветков. Даже не помня дали съм бил гост в негово предаване, но това е някакъв абсурд. Не ми го побира главата“, каза за „Неделята на NOVA“ актьорът Владимир Пенев.
„Аз много пътувам и съм изумен от това как българите навсякъде по света за отрицателно време се адаптират и започват да спазват местните правила. Стават „по-католиици и от папата“. Какво пречи всичко това да го правят и тук? Когато си  в България, да свършиш нещо по втория начин, е тарикатското. Всички сме виновни за подобни трагедии. Лошо възпитание, липса на ценностна система, няма добри и положителни примери за младите хора“, каза още той.

По думите му ценностната ни система е тотално обърната.

„Утайката на обществото се представя за връх на пирамида. Има основни морални ценности, които трябва да бъдат спазвани. „Казаха ни: „Хора, стойте си вкъщи, хубаво е времето, но дайте да издържим“. В близка перспектива вероятно ще можем да излезем. И всеки си казва: „Това не се отнася за мен“. Правим си, каквото си искаме“, категоричен е актьорът.

Според него пандемията ще промени света. „Сега ще си дадем сметка колко бяхме постигнали преди коронавируса. Всичко ще трябва да започне отначало. Голяма част от нас – артистите, работят на свободна практика и живеят от това“, сподели актьорът.

„Не е важно просто да живеем живота, не да го бутаме, не да го страдаме, а да го празнуваме. Имаме един единствен шанс да сме на тази земя“, заключи Владимир Пенев.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

Блиц Новини
Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата …

error: Content is protected !!