fbpx

Маги Халваджиян: Пандемията е отрезвяващото нещо, което да „отвори очите“ на хората

Гост в предаването по NOVA „Ничия земя“ тази седмица беше Маги Халваджиян. Неговото участие получи широк отзвук и одобрение в социалната мрежа. Маги опита да направи анализ и равносметка на ситуацията.

„Винаги съм бил оптимист. Не вярвам в теории на конспирацията. По-лесно е да мислим, че друг ни го е направил. По-трудно е за психиката да не знаеш откъде е дошло“, сподели той.

Халваджиян сподели, че съветва близките си да мислят, че извънредното положение ще продължи 6 години. Така, когато свърши по-рано, всички ще бъдат приятно изненадани.

„Мисля си, че разглезеното ни човечество имаше нужда от тези шамари. Не знам дали по този начин, но смятам, че затварянето вкъщи кара хората да преосмислят много от нещата, които са правили в ежедневието си. Аз самият го правя. Почваш а се радваш на едни дребни неща, на които преди не си обръщал внимание, защото те са даденост. В един момент животът ти се преобръща тотално“, разказва Халваджиян. Според него светът се е разглезил, а пандемията е отрезвяващото нещо, което да „отвори очите“ на хората.

Маги Халваджиян и семейството му спазват всички мерки за сигурност – работят с маски, спазват дистанция, самоизолирали са се, което за продуцента се оказало изключително тежко.

Според него, когато кризата свърши, хората ще искат да излязат по улиците, на заведение, да се забавляват, ще имат ентусиазъм да работят. Той вижда и положителната страна на случващото се.

Дано и Маги се отрезви и не се показва повече със скъсани дънки.На него не му прилича.!

Само без скъсани дънки, Маги! Особено на теб не ти прилича !

Леле, какъв оптимизъм… Откъде го намирате г-н Халваджиян май живеем на различни планети..

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Въпрос за Нотр Дам отказа играч на покер от 10 000 в „Стани богат“

кадри bTV Късмет с въпросите, стабилна обща култура и надеждни жокери – това е формулата, която може да донесе успех в „Стани богат”. Икономистът и професионален покер играч Стойчо Кроснаров изглежда имаше всички тези елементи, но литературен въпрос го спря на въпрос за 10 хил. лева. Загадката, която той не …

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

error: Content is protected !!