fbpx

Хотелиери с предложение: Българското Черноморие да се рекламира като лечебна дестинация

Хотелиери предлагат вариант страната ни да спаси летния туристическия сезон. Това можело да стане с реклама на уникалните качества на въздуха в Слънчев бряг, Свети Влас и Несебър. От бранша припомнят, че условията край морето са подходящи лечение на белодробни и респираторни заболявания.

За уникалните качества на българското Черноморие се знае отдавна. Съчетанието между море и планина в прави района от Свети Влас до Несебър подходящо място за профилактика и лечение на белодробни и респираторни заболявания. „Имаше един великолепен медицински комплекс където се лекуваха и възрастни и млади и българи и чужденци”, каза Иван Иванов, председател Бургаска туристическа камара пред Нова ТВ.

Затова хотелиери и ресторантьори от региона предлагат българското черноморие да се рекламира като лечебна дестинация. Особено след пандемията от коронавируса. „Слънчев бряг е лабораторията за убиване на всякакъв вид белодробни вируси. От Свети Влас до Несебър, там има съчетание на планински и морски въздух със специални, особен вид изпарение което създава една специфична йонизация, която убива всякакви вируси”, коментира Веселин Налбантов, хотелиер.

Статистиката сочи че у нас на лечение за респираторни заболявания са идвали групи от Финландия Швеция и Норвегия.

Затова с подходяща рекламна кампания през август и септември в курортите могат да почиват българи и чужденци които вече са преболедували коронавирус. „Химическия състав на Малко търново, химическия състав на въздуха на Свети Влас и на Сандански е с едно и също химическо съдържание“, заяви Иван Иванов.

Въпреки прогнозите за лято 2020 година, много от хотелиерите по морето са готови отворят своите бази веднага след отмяната на извънредното положение.

Браво!
Идеята е много добра!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

USA news
Scientists have discovered a giant skeleton in excavations for construction in Bulgaria

Frame FB Archeology Bulgaria   The remains of a giant were discovered during the rescue excavations of a private property in the village of Debelt, Sredets municipality. Due to the future construction of a house there, a team of archaeologists, led by Assoc. Prof. Ivo D. Cholakov and Krasimira Kostova, …

Hell's kitchen
Край с Михаела и мечтата й за 100 000 лв

Изгонването на Михаела от кухнята на Хелс китчън предизвика всеобща радост, не само сред участниците, но и зрителите, които са на мнение, че не Царина трябваше да си ходи по-рано, а точно Михаела. Множеството грешки на Михаела и опитите ѝ да се оправдае със съотборниците си, принудиха шеф Виктор Ангелов …

error: Content is protected !!