fbpx

Астрологът Силва Дончева: Сега се определя животът ни за 30 години напред

Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември предрече: така нареченият Черен лебед на съвпада на Сатурн и Плутон на 12 януари, когато светът научи за коронавируса, ще определя живота ни 20 – 30, а най-вероятно и 36-37 години напред. Така е станало при подобен съвпад в навечерието на Великата френска революция, променила света и изяла собствените си деца. Днес Дончева потвърждава: още до края на годината ще видим големи сътресения, особено политически, разчистване – пълно, на старите елити, включително у нас, пише 19min.bg.

Прогнозата й, направена в предаването на Люба Кулезич – „Честно казано“ по Евроком, на практика се покрива с виждането на друга от звездите на астрологията у нас – Мира Кунева.

Разликата е, че Кунева е по-положително настроена по отношение на спасителната роля на Юпитер, особено в края на годината, когато най-голямата планета и втората по сила Сатурн, която забърка тази каша, в която живеем в момента, ще имат Царски съвпад в знака на науката, технологиите, комуникациите и иновациите – добрия и духовен Водолей. Ударна дигитализация очакват и двете експертки.

Само напомняме за предупрежденията за идваща технодиктатура, описвани вече от 19 минути по повод по-широкото навлизане на изкуствения интелект.В Китай така държаха под карантина хората чрез спецприложение към местната социална мрежа WeChat, в която е цялото население от 1,4 млрд.души. У нас пък приеха тези дни закон, който позволява на службите да ни следят и да ни подслушват чрез мобилните телефони през цялото време напред плюс миналите 6 месеца, без необходимите досега разрешения от съдия и контрол на комисия по СРС-тата.

Дотогава обаче сме във властта на Козирог – знака на властта, страха, ограниченията, тайните, който по ирония на съдбата е и знакът на България. Това гарантира огромни промени от всякакъв вид и характер, единодушни са двете астродами.

Техните изчисления показват, че най-остра ще бъде политическата криза от края на август – началото на септември. Тогава към втория съвпад на Плутон и Сатурн след 12 януари, за който стана въпрос, се прибавя и ретроградният Марс – разпалващият конфликти знак на силата, влияещ цяла есен.
Април и май са прогнозирани също като много тежки за българите от Силва Дончева. Както и в поговорката, всяко зло ще бъде за добро. „Реална и тежка промяна“, нарича Дончева онова, което ни чака.
Важно е да се знае едно: Козирог е знак и на справедливостта. Който е лъгал, крал е, издевателствал е над другите, ще си го получи по пълната програма, както казват руснаците. В края на присъствието си в него Сатурн ще разчисти терена, а той пък е планетата, отговорна за справедливостта, от досегашните гнетители и ще раздаде нови карти след 21 декември в духовния Водолей.

СЕГА КРАДЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И НАЙ ГАДНОТО Е,ЧЕ ПЪСКАТ ПЕСЕНТА НА ЕМИЛ „АКО СИ ДАЛ”,А АКО СИ ВЗЕЛ И ПОСЛЕДНИЯ КЪШЕЙ ХЛЯБ НА ГЛАДНИЯ ТОГАВА КАКВО!??????

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!