fbpx

Времето да края на март: Редуват се периоди на затопляния и застудявания

През втората половина на март ще се редуват периоди на затопляния и застудявания, типични за времето през март. Началото на втората половина на март ще бъде сухо, а по-голяма е вероятността за чести превалявания след 21 март и около 28-29-и март.


В началото на следващата седмица валежите ще спрат, облачността от североизток ще се разкъса, но ще бъде сравнително студено. Вятърът ще бъде от изток североизток, предимно умерен.
Сутрешните температури ще се понижат, а дневните от запад ще започнат да се повишават, по-съществено във вторник. В сряда и четвъртък ще се задържи без валежи, с разкъсана облачност. Ветровито, с умерен север-североизточен вятър, ще бъде в източните райони.
Към 21 март, със слабо понижение на температурите, ще се повиши вероятността за превалявания от дъжд, които в планинските райони е възможно да преминат в сняг, информира БТВ.

Впоследствие ще има краткотрайно затопляне.
Ново понижение на температурите се очаква около 24 март, ще има и валежи, предимно от дъжд (във високите котловинни полета и в Предбалкана временно ще преминат в сняг).
До 29 март вероятността за валежи остава повишена, а и вероятността температурите да бъдат около и малко под нормите е по-голяма.
През последните два дни на месеца ще се затопли, вероятността за валежи временно намалява.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

error: Content is protected !!