fbpx

Днес рожден ден има председателката на парламента Цвета Караянчева

Цвета Караянчева е родена на 25 февруари 1968 година в град Болярово. Завършила е за машинен инженер, а след това е била и на обучение по мениджмънт в Open University в НБУ. Работила е като проектант, а после директор на „Формопласт-Кърджали“.

Цвета Караянчева е основател и областен председател на ГЕРБ в Кърджали.

На парламентарните избори през 2009 година е избрана за народен представител в 41-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали.

На парламентарните избори през 2013 година е избрана за народен представител в 42-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали.

На парламентарните избори през 2014 година е избрана за народен представител в 43-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали.

Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ГЕРБ в 41-то и 42-то Народно събрание. Заместник-председател на 44-то Народно събрание, а от 17 ноември 2017 г. е председател. Владее руски език.

Съжалявам, но не мога да я поздравя. Не е подготвена за този пост и много простее. Излага природния интелект на българина повече от Цепка Цачева. Преобладаващият негативизъм винаги си личи, и е абсолютно безперспективна като човек. Гърба на Герберастията е до време….

Pekin na severen ili yujen Vietnsm beshe stolitsa

Наи необразования председател на Народното събрание до сега

Коментаторите много са злобни,докато има такива хора не ни чака нищо добро

Много образована и компетентна..Радвам се че е председател.всички завиждат, защото искат такива хора да бъдат в техните редици

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!