fbpx

Веселин Маринов за Цветанов: Политиката го зарежда

Цветанов е станал по-спокоен извън политиката, но му се иска, вижда се. Това разкри Веселин Маринов, който е приятел с Цветан Цветанов.

„Политиката го зарежда“, сподели изпълнителят и каза, че двамата се виждат по-рядко – веднъж в месеца, защото Цветанов в момента се е вглъбил в Евро-атлантическия център за сигурност, който създаде, пише tribune.bg.

Веселин Маринов коментира и изказването на премиера Бойко Борисов, че не иска той да пее в концертите на партията по време на предизборни кампании.

„Не се учудих, бил съм в компанията му няколко пъти, не харесва стила, в който пея. Но го каза заради Цветанов и приятелството ми с него“, посочи Маринов.

Освен за ГЕРБ е пял и за БСП.

„ГЕРБ дойде като промяната, която малко или много се случи. Когато вярваш пееш от сърце“, сподели той.

Маринов не е политически пристрастен. Разказа, че е бил в БСП заради Жан Виденов, защото е харесвал стила му. По думите му, той е направил много неща, които не са видени.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!