fbpx

Трима изроди нападнаха красива рускиня в Боливия и я изнасилиха брутално, но тя успя да им го върне тъпкано

37-годишната руска красавица преживя нечовешки ужас в Боливия. Василиса Комарова пътувала с мотоциклет от Чили към Аляска. В Южноамериканската държава младата жена била нападната от трима млади мъже.

Размахвайки мачете и заплашвайки я с убийство, изродите я изнасилили, ограбили и повредили превозното й средство. Бруталното престъпление е извършено през юни миналата година, съобщават британски медии.

Ден след инцидента московчанката, която има британски паспорт, се обърнала към полицията, но служителите на реда само регистрирали престъплението.

Тогава Василиса решила да включи „тежката артилерия” и се обърнала към руското и британското посолство. Намесата на дипломатите накарало боливийската полиция да се размърда.

Изнасилвачите били изправени пред съда и получили подобаващи наказания. Главният заподозрян е получил 25 години затвор, а другарите му – по 10.

Превод: Блиц

Да се намесят и вБългария двете посолства та белкем се оправи нещо итука в българско!!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

error: Content is protected !!