fbpx

Ирен Кривошиева: Любовта ми към Стефан Данаилов беше страст, увлечение, амбиция

Актрисата Ирен Кривошиева беше в предаването на  Мариян Станков – Мон Дьо „Неделята на NOVA„.

„За мен смисълът на думата „грях” е „пропускане на целта”. Преди да извърша нещо е добре да размисля. Преди да кажа нещо, също е добре да размисля. Половината от живота си, 80% дори, съм го пропуснала, защото съм нетърпелива и страстна. Говоренето е сребро, а мълчанието е злато”, казва тя.

 

Запитана дали шестте й брака, петте развода и извънбрачното дете й дете са грях, тя отговаря: „Това е минало. То е изповядано и е простено. Господ е всепрощаващ, дълго търпелив, милостив, за разлика от нас. Хората не забравят и не прощават. Господ обаче прощава. Аз не търся прошка от хората, търся я от себе си към хората”.

„Единственото нещо, което нося като тежка раница е, че въвличам хората в собствената си история и след това страдам, че те се интересуват от нея”, казва още тя.

„Аз обичам хората и съм честна с тях”, допълни Кривошиева.

 

„Любовта ми към Стефан Данаилов беше страст, увлечение, амбиция. Не вярвам, че многото безбройни жени, от които той е бил харесван, са били влюбени. Те са били просто увлечени от тази височина. Това ме е увлякло и мен, естествено. Не мога да си спомня дали бях влюбена, но сигурно”, разказа още тя.

„Стефан имаше едно качество, което аз никога не съм кавала, а именно това, че когато той влезе в стая с хора – всичко замлъква. Дъхът спира, а той взема този дъх. И когато излезе, той отнася дъха със себе си. И тогава човек казва – нещо липсва. Това е Божи дар. Синът ми има същото. Това чувствах и аз тогава”, каза Ирен Кривошиева.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!