fbpx

Публикуваха вица на Даниел Петканов, с който той разгневи Илиана Раева

Източник „24 часа“

Публикуваха вица на водещия на „България търси талант“ Даниел Петканов, с който той разгневи Илиана Раева, пише „24 часа“.

Петканов опита да се прави на интересен на гърба на Златните момичета по време на снощния финал на шоуто, където гимнастичките бяха гости.

Ето какъв виц разказа Даниел Петканов в ефира:

„Две мутри си говорели и единият попитал:

– Абе, Компир, какво става с гимнастичките като станат на по 20-25 г.? А другият отговорил:
– Е как какво, бе, Репа? Ние имаме бухалки, е имат бухалки, стават като нас“. Това е вицът, с който тв водещият разгневи Раева и част от зрителите.

След тези думи шефката на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева регира остро с пост във фейсбук, който по-рано публикувахме.

„Мило момче!
Когато до теб застанат СПОРТИСТИ и ЛИЧНОСТИ от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА – “златните момичета” на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на “велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!

Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдо-звездите превзели БГ-телевизиите!
Силно се надявам изръсената глупост да не е била сценарий на продуцентите, а нескопосан опит на водещия да каже нещо, с което да предизвика интерес.
Уви…“, коментира Раева.

Илияна Раева към Даниел Петканов: Не се прави на “велик водещ”, разказвайки тъпи вицове

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!