fbpx

Николета Лозанова празнува рожден ден като малка сватба

Николета Лозанова навърши 32 години с умопомрачително парти в най-луксозния нощен клуб в София. Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари за българското светско общество поради своя мащаб и размах. Всъщност малцина са родните звезди, които могат да си позволят толкова скъпо и класно парти за своя рожден ден, пише Флагман.

Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Ето и ексклузивни детайли от вечерта, за която всички говорят.

Гостите на тайното парти получават своите покани по крайно необичаен начин – под формата на сладкиш с надпис „Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret“. Самата Николета настоява никой от гостите да не разкрива предварително за събитието. Списъкът с поканени е точно 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава тайна.

Не е тайна обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което е било основният акцент на събитието. Кетърингът е прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.

Тортата е истинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната изработка са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.

Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андрея, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с официалната си половинка Кирил Танев.

По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 колекцията на любимия си дизайнер Филип Плейн.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!