fbpx

Людмила Путина е с ново семейство

Владимир Путин се е женил само веднъж. Неговата съпруга бе Людмила Александровна, родена с фамилията Шкребнева. По неизвестни за обществеността причини двойката се разведе след 30 години брак. За да не се пораждат различни слухове, президентът на Русия, заедно с бившата си съпруга, в едно интервю съобщиха, че са се развели по взаимно желание, пише Блиц.

Световните издания информират за промените в личния живот на Людмила Путина като уточняват, че бившата съпруга на лидера на Русия не е започнала да води затворен начин на живот, а напротив, омъжила се е.

Новият съпруг на Людмила, Артур Очеретной, работи в Центъра за развитие на междуличностните комуникации и е негов ръководител. От оскъдната информация за неговата биография става ясно, че мъжът е с 20 години по-млад от съпругата си. Артур Очеретной Тъй като Людмила Путин е доста непублична личност (заради което преди години някои медии по света я нарекоха „невидимата първа лейди“), тя много рядко е запечатвана на фотографии с новия си съпруг. През януари 2016 г. в ръцете на журналистите попаднаха документи, в които бе отбелязано, че Людмила Александровна е сменила името си и е станала Очеретная.

С какво се занимава сега Людмила Путина? През 2019 г. бившата съпруга на държавния глава продължава да води непубличен начин на живот. Според държавни документи, през 2018 г. Людмила, сега вече Очеретная е закупила 8 парцела, които се намират в Подмосковието. На мястото, наречено „Милениум-парк“, е придобита земя, общата стойност на която според брокери е била от 380 до 432 милиона рубли (около 5 800 000 евро).

Не се интересувам от личния живот на хората!!!

Не ги ли е срам, тези сноби?! Толкова бедни хора и гладуващи деца има по света! Не ме интересува тая кокошка; да си къта парите и да си живее с младия мъж.. От това на мен нито ми е по-добре, слава Богу, нито по-зле!

ТЯ И АЛИНА КАБАЕВА Е ДОСТА ПО МЛАДА ОТ ПУТИН!!!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!