fbpx

Бившият мениджър на Шумахер: Съпругата на Михаел крие истината за състоянието му

Блиц Новини

Редактор: Иван Гошев

e-mail: ivan_goshev_petel.bg@abv.bg

Снимка Уикипедия

Бившият мениджър на Михаел Шумахер заяви, че съпругата му Корина крие истината за състоянието на легендата във Формула 1 почти шест години след ски инцидента, съобщи Мейл онлайн.
Седемкратният световен шампион претърпя сериозна мозъчна травма през 2013 г. и оттогава за него се грижат в дома му край Женевското езеро съпругата му и двете му деца Джина-Мари на 22 и Мик на 20 години.

Неговият бивш мениджър и приятел Вили Вебер, на 77 години, вярва, че не всичко е такова, каквото изглежда, след като му беше забранено да вижда легендата. Той допълни, че Корина крие нещо, тъй като се страхува, че ако истината се разбере, веднага ще се появят публикации в публичното пространство, съобщава Cologne Express.

„Знам, че Михаел е със сериозна травма, но нямам представа от напредъка в оздравяването му“, коментира Вебер. „Бих искал да знам как се справя и да се ръкувам с него лично, да се видим лице в лице“, допълва той.

„За съжаление Корина ми отказва такава среща. Вероятно мисли, че ако отида в дома им, ще науча истината и ще я разглася“, казва още бившият мениджър.

„Вярвам във възстановяването на Михаел, защото знам, че той е истински боец. Това не може да бъде краят. Моля се за него и съм убеден, че ще го видим отново.

Вече изминаха почти шест години от инцидента с Шумахер, при който той получи тежки наранявания на главата. Оттогава Михаел не се е появявал публично, което води до спекулации относно състоянието му.

Превод „Петел“

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!