fbpx

Кандидати за кметове и общинари лъснаха върху хляб и пасти

За да привлекат повече избиратели, партиите прибегнаха и към по-нетрадиционни методи за увеличаване на подкрепата си за местния вот. Освен типичните флаери, плакати, химикалки и бонбони, те включиха в агитацията си и хляб, пасти и тениски, съобщава „Монитор“.

Така например ликът на независимия кандидат за кмет на Карнобат Георги Димитров, който се бори за нов мандат, грейна върху опаковката на марка хляб, заедно с това на кандидата за общински съветник Станчо Станков.

Последният е част от листата на местната коалиция, в която влизат АБВ, Алтернатива за българско възраждане и Българските лейбъристи.

Снимката бе пусната в социалните мрежи и предизвика редица коментари, сред които: „Страхотна мотивация да откажеш хляба!“, „Никой не е по-голям от хляба“ и „Иначе купуването и продаването на гласове е престъпление!“. Други пък написа: „Някои са приели прекалено буквално думите „Хляб и зрелища“.   Димитров обаче не е единственият, който е прибегнал до храната за агитация.

В социалните мрежи се появиха и снимки на сухи пасти, върху които е залепен номерът на ГЕРБ за местните избори.  „След като избиха прасетата ще ядем сухи пасти“ и „Много тънко искат да минат, по добре кифли с мармалаТ.“, гласят някои от коментарите под снимките.

От ГЕРБ раздават и тениски с лика на премиера Бойко Борисов, брандирани с логото на партията, както и кибрити, карти и други артикули.   БСП в Пловдив пък раздава балони. Същевременно ОИК във Велико Търново откри нарушение в плакатите на соцкандидата за кмет Веселена Лечева, в които надписът „Купуването и продаването на гласове“ е по-малко от изискването.   Мая Манолова, която в София е подкрепена от БСП и още няколко партии пък се появи на билбордове в столицата, въпреки че преди дни обяви, че не използва рекламни постери в предизборната битка. „Разчитайте на мен”, е слогънът, с който Манолова се обръща към шофьорите.

Егаси пародията ,нямат грам достойнство и поради тази причина защо няма и тоалетна хартия с образа им ,щеше да се харчи много !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!