fbpx

Извънредно от Германия! Шокиращ обрат: Българин е заподозрян за убийството на 15-годишната румънска красавица

17-годишен български гражданин е заподозрян за убийството на 15-годишното момиче в парк в град Фирзен, се предаде на властите. Това съобщи говорителят на полицията в Мюнхенгладбах Избела Ханен, пише Блиц.

Обществеността във Федералната република беше шокирана вчера от вестта, че посред бял ден смъртоносно е била намушкана 15-годишната Юлиана, която е от румънски произход.

Според първоначалната версия се смяташе, че извършителят на криминалното деяние е турчин.

Полицията започна разследване на убийството, като чрез медиите търсеше повече информация от очевидци. Българинът, заедно с адвокатката си, днес доброволно е отишъл в полицията.

Изабела Ханен заяви още, че предполагаемият извършител живее отдавна в Германия със семейството си. Подробностите за причините за кървавото деяние още се разследват.

След като е била наръгана е била откарана в болница, но там е починала от раните си. Все още не е ясно дали тя е имала двойно гражданство   Бездомници от парка разказали, че във фаталния ден тя отишла при тях с думите: „Умирам, умирам“ на немски и след това се строполила на земята. Те повикали полицията.

През последните месеци в Германия няколко момичета станаха жертва на убийства.

Припомняме, че в Ирак беше задържан 21-годишен мъж, опитал да се укрие от правосъдието на Федералната република, след като изнасилил и удушил 14-годишно момиче.

Темата за миграцията и политиката за предоставяне на убежище в Германия в момента е широко обсъждана и занимава най-високите етажи на властта в страната.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

error: Content is protected !!