fbpx

Любимецът на жените: как се промени Освалдо Риос (снимки)

„Касандра“, „Вдовицата в бяло“ и още сериали, с които помним Освалдо

И ма ли жена, която не си спомня, дори и бегло, за култовите латино теленовели от 90-те години?

„Касандра“, „Вдовицата в бяло“ са определено един от най-гледаните сериали, останали във времето като емблематични за телевизионния ефир. Красота, страст, пари и много драма – така може да характеризираме тези ТВ поредици, от които изгряха звездите на доста актьори, пише Вести.

Някои, макар и да не са толкова популярни в наши дни, бяха определено „издигнати на пиедестал“. Така се случи с Освалдо Риос, чиято привлекателна външност го изстреля сред топ имената на латино мачовците.

Типично, той е зодия Скорпион и успява да нагорещи страстите около себе си. Без значение къде се намира. Дори и през малкия екран. Роден през 1960 г. в Пуерто Рико, Освалдо от малък е артистичен. Обича да имитира, да влиза в лазлични роли и да пее.

В телевизията започва да се снима през 1990 г.

Две години след дебюта си изиграва главната роля във венецуелския сериал „Касандра“, където си партнира с Корайма Торес. Именно тази му роля му носи световна популярност. Заедно с Корайма са канени по цял свят. И двамата, макар и поотделно, посещават България. Освалдо Риос изнася дори концерт в зала 1 на НДК, която се пръска по шевовете. В България оригиналната версия на „Вдовицата в бяло“ е излъчена в средата на 90-те години по NOVA.


Във видеото горе вижте други хитови сериали и кои са били най-скъпи

След невероятния успех на Касандра го канят да изпълни главната роля в пуерториканската теленовела „Три съдби“, която също постига успех. Следващата му теленовела отново регистрира невиждан зрителски интерес, а именно „Вдовицата в бяло“ сниман през 1996 г. Там партньорка му е Мария Елена Дьоринг.

Освалдо впечатлява и с музикалността си.

Освен с участие в десетки сериали, Освалдо има участие в по-големи филмови продукции, не само като актьор, но и като продуцент. През 2014 г. участва във филма „Елза и Фред“, като главните роли са поверени на легендарната Шърли Маклейн и Кристофър Плъмър. В този филм Освалдо играе доктор и си партнира с известните холивудски звезди, освен това е и продуцент.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!