fbpx

Хекимян ядоса Боил Банов с въпроси за Ларгото, но министърът го затапи

Видимо трябва да има някой виновен за това, че някой скача със скейтборд или кара колело върху плочките около куполите на Ларгото в София. Това заяви министърът на културата Боил Банов в ефира на bTV.

Водещият Антон Хекимян остро постави въпроса защо плочките са счупени и разместени, на което министърът отговори, че причината са скейтъри, които скачат на това място. Според него там изобщо не се трябва да се преминава, макар че става въпрос за пешеходна зона. Според Банов плочките са разчетени така, че да издържан не повече от 100 кг натиск.

„Да, но защо не е предвидено, че там може да влезе и камионче, което полива цветята?“, контрира го Хекимян. Министър Банов се ядоса на въпросите за непредвидените обстоятелства. Той обаче беше категоричен, че поправката на настилката ще струва не повече от 10 хил. лева. „Ще ги плати изпълнителя, ако проблемът е в проектанта, ще ги плати проектантът. Няма да ги плаща данъкоплатецът!“, категорично заяви министърът на културата.

Ако не бяхме Комунистическа дьржава, тоз Банов отдавна да е в затвора за далаверата с инвеститори…

НЕПРЕКЪСНАТО СЕ РАЗКРИВАТ БАЛАВЕРИТЕ НА БАНОВ,А ТОЙ ВСЕ СИ Е НА МИНИСТЕРСКОТО МЯСТО ВМЕСТО В ЗАТНВОРА

А бе хора не разбрахте ли че в тази държава според мен няма честни хора ,не зависимо какви са ,червени,зелени кафяви щом има уста ,корем и гъс,всичко живо краде щом му се даде възможност.Тези сега който най много реват го правят от зависи ако за48ч им се даде възможност на всички нива ще я упоскат тази държавица ще я потупат като бръшлян чувал.Така че няма спасение господ да ви е на помощ.

Хем нас*ани ,хем много нервни бе !?!? Тяхната **** !!!!

Най-добре е Хекимян да стане министър и аз да му задавам въпроси. Сега виждам,че Хекимян е невероятно компетентен и знаещ човек. Особено ме впечатли с „познанията“ си по киберсигурност. Страхотен е. Бойко направо да го прави министър по всичкология.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!