fbpx

Обсъждане в социалната мрежа: Какво да правим с такива софиянчета?

източник: Блиц

Колите си хвърчат, а хлапетата седят като пилци на ограждениетоСоциалните мрежи са втрещени от поведението на група младежи. На кадър, който се разпространява в онлайн пространството, се вижда група хлапета, който са се покатерили върху разделителната преграда на бул. „Тодор Александров“. Снимката е направена на светофара на кръстовището с бул. „Константин Величков“.

„Децата са си намерили опасно забавление. Колите си хвърчат, а те седят като пилци на ограждението“, пише в коментар към поста. На няколко метра от въпросното кръстовище е разположено 3-то РПУ.

Не е ясно защо децата са решили да се покатерят на ограничението и колко време са прекарали там. Веднага под снимката заваляха реакции и коментари.

„Цветомира Коцева: Все пак там има РПУ на 20 метра. Полицаите ги виждат от прозорците. Но и тези ще ги изкарат хиперрактивни.

Ник Дарко: И после трябва да го лежиш като за човек това ла*но. Но както съм казал не веднъж. Това си е до възпитанието. Некадърни родители тръгнали да се множат…

Vladislav Dimitrov: Не, че има кой знае какво занчение ама тия заграждения трябва п остандарт да са 90см

Ekaterina Koleva: Никой не е застрахован от това да сглупи. Пресекли са половината улица и поради колите не могат да се доберат до тротоара.

Borislav Minchev: Страхотни са! Нека се забавляват

Martin Cvetanov Borislav: Minchev и като се подхлъзне и падне на платното, и е невъзможно да реагираш и го прегазиш, какво правим?“, гласят част от коментарите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!