fbpx

Александър Ненков: Свободното къмпингуване не означава слободия

Няма как да се замени сегашният по-либерален режим за къмпингуване с по-рестриктивен, тъй като в момента няма никакъв. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на регионалната комисия Александър Ненков по време на дебатите по президентското вето върху Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, пише novini.bg.

Винаги и аз, като народен представител, и моите колеги се отнасяме сериозно към всеки един от мотивите на президента. Ние винаги се отнасяме с достатъчно уважение към президентската институция, независимо от принципните си различия и политическите си пристрастия, заяви Ненков.

Той отбеляза, че основно мотивът на държавния глава срещу Закона за устройство на Черноморското крайбрежие е бил, че сегашния по-либерален режим се заменя с един по-рестриктивен. Само че, колеги, няма как да има по-либерален режим, при положение, че изобщо режим липсва. Няма такъв, за да бъде либерален или консервативен, посочи депутатът от ГЕРБ.

Дебатът е смислен и има своето поле за изяви в бъдеще. Свободното къмпингуване не означава слободия. Смисълът на тези промени не да се наложат някакви санкции или да се търсят някакви приходи, а да има елементарни, ако щете чисто хигиенни изисквания, които всеки да ги спазва, каза още Ненков.

Ей сукалче ,не смей да даваш мнение на нашия Президент само защото го мразите ,че не ви подражава и не краде ! Ти малко мазно пе***асче и всички вие без гънки нямате думата да го коментирате ! А за критика абсурд ,защото този Човек е прочел 10 вагона повече книги от всички вас , а и от нас ! Така че, затваряй си завинаги л***яната уста !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Азис поучава Платон!До тука я докарахме!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!