fbpx

Русенец преплува 30 езера с благотворителна кауза

Теодор Цветков от Русе преплува езерото в Лесопарка „Липник“ и завърши цикъла от 30 езера в страната.

Плуването е част от кампания, започнала в края на май и е с благотворителна цел. Средствата ще бъдат за подпомагане на лечението на хора с онкологични заболявания, предава БНТ.

Теодор Цветков: Защото го преплувах за 5 ч и 30-40 мин., имаше силно течение, там беше най-трудно, но всяко езеро беше опасно.

На езерото в Лесопарка дойдоха много русенци да подкрепят каузата на Теодор.

Анифе Акиф: Искам да помогна на един болен човек. По-добре държавата да помага, но в такъв случай – приветствам ги, като няма.

Теодор Цветков: Жени се разболяват, също така и мъжете не са застраховани, защото 1% от мъжете се разболяват от рак на гърдата и много други болести.

Идеята за преплуването на българските езера е и на брат му Валентин, който го подкрепя във всяка негова инициатива.

Валентин Цветков: Можем да се опитваме да бъдем по-добри всеки ден. Така че, един човек да заразим, това е победа за нас, защото той може някой друг да зарази.

Езерото в Лесопарка край Русе, което е с дължина около километър и половина“, Теодор Цветков преодоля с лекота, а събраните средства от цялата кампания, тепърва ще се пресмятат.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Въпрос за Нотр Дам отказа играч на покер от 10 000 в „Стани богат“

кадри bTV Късмет с въпросите, стабилна обща култура и надеждни жокери – това е формулата, която може да донесе успех в „Стани богат”. Икономистът и професионален покер играч Стойчо Кроснаров изглежда имаше всички тези елементи, но литературен въпрос го спря на въпрос за 10 хил. лева. Загадката, която той не …

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

error: Content is protected !!