fbpx

Десислава Танева: Във всички селски райони има социален живот, надежда, млади хора, на които се осигурява работа

Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, която присъства на жътвената церемония на ръжта по проекта „Хляб на мира“, предава „Фокус“.

„Станаха толкова много години назад във времето, в които години на различни форуми и на различно поводи се виждаме със зърнопроизводителите и си говорим, че може би по-обществено активната част от производителите сме все едни и същи и с времето промените са много малко“, допълни тя.

Министър Танева пожела напред във времето в сектора да има нови и по-млади лица, за да продължи успешното развитие на сектора. Тя поздрави производителите за обществената отговорност, която са показали с участието си в международния проект „Хляб на мира“. „Благодарение на селските производители в земеделието. Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа“, допълни още тя. Министър Танева пожела на младите хора да работят все така и заяви, че се радва за техните успехи и ефективното производство. Тя допълни, че се надява новата общоселскостопанска политика да бъде по-добра за всички производители. Министър Танева честити празника, като пожела успех на проекта. „Нека той да се разширява и на всички да показваме, че земеделието е обществено ангажирано като посланик на мира и добрата воля по света. Хубав празник“, каза още тя.

Тая Калинка надмина и Вожда по лъжи. Ела в Добруджа и лично ще те разведа да видиш колко са пълни библиотеките и спортните съоръжения с народ. Направо няма място. Иди в с. Аспарухово и виж колко се ползват спортните комплекси. Хвърлени пари на вятъра, но отчетени като придобивки. Само пътищата по селата да пропътуваш ти стига. Вас ви лъжат и вие от камбанарията също.

Aбе тая госпожа дали се чува какво говори.Та аз живея в един град, който е национален курорт в България и виждам, че оставаме само пенсионери, а младите хора напускат и търсят работа в големите градове и в чужбина. Жалко за държавата ни.

В коя България живеят тези НЕ човеци бе ? Може ли такава простотия и наглост ? бОйко – оставка ,защото за нищо НЕ ставате !!!!!!!!!!!!!!!!!! Дори и за падари ,защото и там се искат умения , а вИе умеете само едно и всички знаем какво е то ……. ,но това вИ,,качество,, НАС НЕ НИ УСТРОЙВА ?!?! Ясна ли съм ????

Тази в Бг ли се намира. Видяла две-три села и провежда куха пропаганда за цялата страна.

sramota e tova kade go kazvash parcal a nqma koi da ti povqrva

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!