fbpx

Кубрат Пулев: Готов съм за Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Носителят на Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев заяви, че е готов да се качи на ринга срещу бившия световен шампион Тайсън Фюри, предаде bTV.

За такъв мач се говори от месеци и той е възможен, след като британецът дебютира в САЩ с победа над Том Шварц. Кобрата изгледа мача в Лос Анджелис на живо.

„Съперникът не беше толкова добър, нищо специално. Готов съм за Фюри, разбира се. Защо да не изляза на ринга срещу него през септември или октомври?“, заяви Пулев пред репортерката на „Behind The Gloves“ – Мишел Джой Фелпс.

 

Българинът обаче постави едно условие – по възможност първо да се изправи срещу Анди Руис за титлата на IBF. Мексиканецът е притежател на пояса, след като нокаутира Антъни Джошуа. Мач между него и Пулев все още не е сигурен, тъй като британецът заяви, че ще иска реванш.

„Аз съм №1 претендент на IBF и първо трябва да се бия за пояса и след това може да се бия с Фюри. Но съм готов по всяко време“, добави Кобрата.

Той вече има опит срещу боксьор от фамилията Фюри. През 2018 г. българският боксьор се изправи срещу братовчеда на Тайсън – Хюи, в „Арена Армеец“. Тогава Пулев победи след 12 рунда и единодушно съдийско решение.

Кобрата няма да може да се боксира в официален мач на територията на САЩ до средата на септември. Той изтърпява наказание от спортната комисия в щата Калифорния заради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши. Пулев получи 6-месечна забрана за участие в мачове и в момента посещава курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера. След като приключи с него, той отново ще бъде изслушан от комисията, която може да намали наказанието му.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!