fbpx

Лидерът на БСП разкри в какви отношения е с Румен Радев и Сергей Станишев

Отношенията ни с Румен Радев от първия ден, в който му предложих да бъде нашият кандидат за президент, са напълно еднакви – уважение. Това разкри в БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Отношенията ни със Станишев са сложни. Колегиални са. Последно на Стефан Данаилов на премиерата бяхме заедно, поздравихме се, разменихме по няколко думи и това беше. Както се казва – на „здравей-здрасти“ сме“, каза тя.

„Ние плащаме цена за минали грешки. И до ден-днешен получаваме критики за целувката с Местан, за тройната коалиция и други. Цялата атака на управляващите бе към миналото, а нищо към това, което става сега. Ние доказваме, че се променяме. Това ръководство е различно“, категорична бе тя.

„Няма и не бива партийната субсидия да стане 1 лв. – това означава край на многопартийната система и диктатура на една партия. Да, трябва да се намали субсидията, но не до 1 лев. Затова ние предлагаме разумен разговор с политическите сили“, коментира Нинова.

На въпрос колко са средствата на БСП по сметка от субсидията тя отговори, че са около 300-400 000 лв. Нинова отрече да е изчезнала субсидията от няколко милиона и припомни, че е оставила справка в секретариата на конгреса колко средстава и по кои пера са харчени.

„Трябва да чуя отговора на Мая Манолова дали иска да я издигнем за кандидат за кмет на София и мнението на организациите и тогава ще отговоря, иначе ще чуя, че в студиата се предопределят кметове и че водя партията авторитарно“.

 

Престанете да се плювате и да си разказвате отношенията ,стегнете се привлечете млади хора,защото с Гергов и Румен Гечев нищо няма стане

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Въпрос за Нотр Дам отказа играч на покер от 10 000 в „Стани богат“

кадри bTV Късмет с въпросите, стабилна обща култура и надеждни жокери – това е формулата, която може да донесе успех в „Стани богат”. Икономистът и професионален покер играч Стойчо Кроснаров изглежда имаше всички тези елементи, но литературен въпрос го спря на въпрос за 10 хил. лева. Загадката, която той не …

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

error: Content is protected !!