fbpx

Румен Петков: ЦИК се забави с резултатите, за да се донагласят нещата

Имам известни съмнения в изборния резултат – 80 000 бюлетини са невалидни

Използването на името Коалиция за България не е имало за цел да подведе избирателите. Тази омраза ляво срещу ляво отблъсна много избиратели. Вместо да се концентрираме върху провала в управлението на ГЕРБ, върху скандалите, БСП се занимаваше с Коалиция за България. Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ лидерът на АБВ Румен Петков.

Имам известни съмнения в изборния резултат. Има 80 000 невалидни бюлетини. Това повтаря брутален процент от предните избори, но не прави впчатление на никой в парламента. В една секция ние имаме два гласа, а в следващия протокол от там пише, че имаме 17 преференции. Ясно е, че забавянето на ЦИК е ненужно и то се прави, за да се донагласят нещата, заяви Петков.

Нередовен е начинът по организацията и провеждането на изборите и това е заложено в Изборния кодекс, каза още лидерът на АБВ.

Според него ниската избирателна активност означава, че всички ангажирани носят вина за това, че не са обяснили какви са възможностите на страната ни като член на Европейския съюз. Това усещане за самодостатъчност в този перверзен политически модел ни води дотук, заяви Румен Петков.

Мая Манолова прави последния действащ изборен закон,когато беше депутат от БСП. Нали не мислите,че го е нагласила в угода на ГЕРБ?

И какво спечелихте като откраднахте името „Коалиция за България“? Нищо, освен че доразцепихте левите. Вие ренегатите предизвикахте тази омраза. Всичките ви действия са по смисъла на шопската лакърдия: „Я не сакам мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле! Гнусничко!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!