fbpx

Президентът Румен Радев: Свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, но това няма как да се получи

Свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, но това няма как да се получи.

Това каза пред журналисти президентът Румен Радев относно изказването на водача на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел, че държавният глава е бил невидим участник в изборите за Европейския парламент, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Аз вече свикнах да ме „пакетират“, ако не в партия, то в идеология, ако не в идеология, то е нещо друго. Няма как да се получи, защото вие много добре знаете, че моите критики към управлението не са от вчера, не са обвързани с никаква партия, нито с никаква предизборна кампания.

Моите критики са систематични, така както са систематични корупцията и беззаконието, които пораждат точно такъв стил на управление“, добави той.

Даяна ДЮЛГЕРОВА

ЯСЕН! ТОЧЕН! АРГУМЕНТИРАН! НАЙ-ПРИНЦИПНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЗА 30-те ГОД. ПРЕХОД!!!

Точно,това може да го каже прост и невъспитан човек!Спечелили са с манипулиране на неуките хора,мн съм разочарована,дано за вътрешните избори не остане да ни управлява мафията!

Това което сте написали анонимнико говори за Вашата начетеност ,култура и обективност! Вие просто сте един платен трол. ЖАЛКО много ЖАЛКО!!

Колко въЗпитан и образован е човек, който допуска правописни грешки,поставя където му падне препинателни знаци и го мързи да изпише цяла дума и съкращава по правила известни само нему? И трябва ли да се учудваме, че такъв човек не проумява необходимостта от уважение към една държавна институция , каквато е президентската. Ами „вари го, печи го“, проЗТ си е човекът!

Повечето от пишещите явно не са присъствали в час по български. Дали са били на Околовръстното, или учителКАТА им е за убиване? Страхотни неграмотници!!!!!

Най-напред се научи на пишеш правилно. Тогава коментирай другите. Липсват ти първите години от училище.

Възхищавам се на НАШИЯ Президент – умен ,премерен , начетен ,учен и отговорен Човек !

Достоен президент! Умен,точен начетен! Не се бие в гърдите!

Ти също се научи да пишеш правилно щом правиш забележка на другите.

В платен репортаж на предизборен клип на БСП беше редом до Корни ………не е обвързан. Президент един път.

Абе вижте сайта преди да се възхищавате и да спорите бре.,,Вихрогон“-сайт за измислени ,,новини“и смешки.Явно е нивото на възхищаващия се,някой също със зелени чорапи,като обекта на възхищение-,,умен и точен“ !!!

Наистина едно ха ха ха е достатъчен коментар .

Прав е. Радев плюе по ГЕРБ още от кампанията си за избор на президент. Ама той и затова беше издигнат от Решетников и Нинова ,да помага да се свали ГЕРБ от власт- с избори или с бунтове, а най-вече – с компромати.

И до купувача на гласове от БСП

А бе да си спомним какво каза за Фолксваген-аз доведох немците, аз им показах условията, мен ме поздравиха с новия завод… ДЕ ГО ЗАВОДЪТ СЕГА ???

Той се бил много в главата и като разбрал резултата, вече не се бие

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!