fbpx

Виктор и Аделина питат няколко пъти Борисов и Габриел най-тежкия въпрос: Защо България е най-бедната страна? Те бягат от отговора

Мария Габриел влезе в студиото на „Здравей, България“, за да седне до премиера Бойко Борисов и да обсъдят евроизборите. Той обаче дълго време не позволи тя да вземе думата като отговаряше вместо нея на повечето въпроси.

На многократния въпрос на водещите обаче за бедността на българина, и двамата гости сякаш не чуха въпроса и даваха други отговори или пък отговаряха отрицателно.

„България остава най-бедната страна-членка на ЕС“, контрираха ги водещите.

Борисов повиши тон: „Когато БСП управлява, бюджетите са на дефицит.
Нашите бюджети са в излишък.

„Харчим повече, отколкото получаваме. За домакинствата говорим, 55 млрд лв е БВП на България, 2000 млрд лв е този на Гърция“, опитаха се да се намесят отново двамата водещи.

„Гърция влезе с около 160 млрд БВП, 57 бяха в България допреди години.
ГЕРБ е от 10 години. Представяте ли си как се управлява тая държава!

Качеството на пътищата е отлично, когато падна големия дъжд, е това е природа, стихия, нормално е.

Бедните българи с 500 хиляди автомобила отиват да си изкарат празниците в Гърция, тъй както са бедни. Гръцката икономика не е имала комунизъм. Нашата е била индустрия допотопна. Всичко е приватизирано, откраднато и загубено“, продължи Борисов.

„За нас е важно да създаваме условия за развитие – например в IT сектора е блестящ пример как се печелят пари като европейски средства.“, едва успя да се намеси Габриел.

„Ръстът на разходите е по-голям от ръста на приходите“ – отново върнаха темата водещите.

„Европейският парламент трябва да разглежда проблеми на сигурността. Искам да видя европейски парламент, работещ в областта на образованието.
Защо името ми е Габриел? Аз не съм се променила от името си, детето ми е родено в България, аз живея в България.“, успя отново да каже нещо Мария Габриел.

„Държавата сега е в пъти по-добре от времето на Станишев.“, поде отново темата Борисов.

Едно и също говори като папагал ! Ехааа ,писна ми от тъпотията и нахалството им !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!