fbpx

Слави се подиграва с посещението на папата у нас

OFFNews

„От три дена не съм на себе си. Не съм спал, не съм излизал от нас. Какво съм правил? Благоговеех! Коленопреклонно коленича пред изконната за нас, българите, религия – католицизма. Самобичувах се. Три дена. Като във филма „Името на розата“. Самобичувах се за грехове, които дори не съм извършил.“

Това заяви тази вечер в шоуто си водещият Слави Трифонов. В предаването той иронизира посещението на папа Франциск у нас и освен хапливия коментар, посвети и два скеча на събитието – с участието на Краси Радков, Иво Сиромахов и Иван Кулеков.


От три дена вечерям само нафора, пия светена минерална вода и си лягам с кардиналска шапчица, червена. Защо правя всичко това? За да бъда достоен за височайшото посещение на папата у нас. Той вече замина към другата България – Северна Македония. Но аз искам да благодаря най-официално на всички телевизии за творческия устрем и религиозното дръзновение, с което отразиха всяка малка стъпчица на големия папа. Една малка стъпка на големия папа – една голяма крачка за българската ТВ журналистика, иронизира Трифонов.

Ама толкова съм доволен, ама толкова съм щастлив. Папата прави богослужение – ние нищо не разбираме. Обаче сме щастливи. Ами вие ходили ли сте в катедрала на католическо богослужение? Не. България беше катедрала на католическо богослужение. И всички бяхме щастливи. Вярно – аз пред телевизора, у нас, докато се самобичувам. Но имаше хора, които успяха да минат, толкова трудности да прескочат, да успеят, да стигнат, да тичат. И накрая кеф! Папата говори, те не разбират, ама се кефят. Само един човек може да се мери с присъствието на папата по телевизиите ни тези дни. Това е той, българският папа, мамата, мамата на всички ни, българският министър-председател! – каза още телевизионният водещ.

В началото на предаването Трифонов уточни, че до последното издание на „Шоуто на Слави“ остават 62 предавания.

Затова с моите колеги ще ви разказваме за някои неща, които са се случили в шоуто и извън шоуто, но зрителите не са ги видели. Ще разказвам с помощта на мои колеги, обясни той, но изобщо не засегна темата какво ще прави заедно с екипа си след последното издание на „Шоуто на Слави“ на 31 юли.

Ще ми липсва предаването на Слави. Чрез него научавам и се запознавам , макар и задочно с много световно известни личности и успели хора! Много се радвам на конкурсите за деца…, просто БТВ няма да е същото без тях…! Дано, където и да са и каквото и да правят е в името на доброто и истината…УСПЕХИ!!!

Шоуто не гледам но това изказване на Слави бие точно в 10-та.И не е подигравка с папата както някои тъпири / политически ;журналистически и прочие та до обикновения човечец/ си мислят; по скоро е укор към това прословуто българско двуличие. За папата претупаха парада за Деня на храбростта и Българската армия по всички големи медии.Никой журналист не се сети за светите мъченици от Батак; всички бяха зяпнали светейшеството и го венцехвалеха. Ако искате да си поговорим сериозно за подигравка : -като такава по -скоро звучеше твърдението на Бащицата че „Божият наместник на земята“ веднага облякъл подарената му дрешка и все кисело мляко хапвал от вечерта! Стига лицемерие! Този път Слави е прав!!!

Може да продължи шоуто има своите милиони фенове едно поколение българи израсна с него друго помъдря решението е на Слави Трифонов дали да го има шоуто нещо което и носи пари защо да се спира ,освен ако има друга алтернатива за развитие .Успех на екипа на Слави каквото и да реши ваш фен.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!