fbpx

Премиерът с гръмка икономическа новина: В края на май може да научите, че… (видео)

По-рано днес премиерът Бойко Борисов посети Военновъздушната учебна „Георги Бенковски“ в град Долна Митрополия. Преди това обаче той се видя в сградата ба Министерския съвет с медиците, а след срещата се разбра важна новина, пише Блиц.

„Държавата ще осинови това училище. Защото пред вас има перспектива. По 2 милиарда ще се дадат за нова техника. Като ви гледам какви млади хора сте и сладури искам да знаете, че ще има и по-добри битови услови за вас“, обеща премиерът.

„Мога да ви обещая догодина през октомври магистралата от София ще дойде до Плевен. Навремето не ми вярваха като правихме „Марица“ и „Тракия“, но… сега не можем да намерим работници за заводи, които има около тях“, допълни Борисов.

„Има какви ли не високотехнологични заводи. В Димитровград например се прави цялото окабеляване на Мерцедес. Накрая в един куфар отива в Германия“, поясни премиерът.

„От другата страна има завод за фарове и мигачи. В края на май, живот и здраве, ще научите и други неща“, каза Борисов, с което намекна, че заводът на Фолксваген ще е именно в България.

„Така, че има ли път има и инвеститори“, допълни още премиерът.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!