fbpx

Омбудсманът получи най-високия статут на ООН за правозащитна организация

Омбудсманът Мая Манолова организира среща на партньорски граждански и неправителствени организации по повод акредитирането на институцията с възможно най-високия статут „А“ на ООН за правозащитен орган, съобщава „Офнюз“.

Полученият статут е доказателство, че националният омбудсман работи в пълно съответствие с изискванията на Парижките принципи на ООН за правозащитните организации, посочват от пресслужбата на институцията.

Чрез него омбудсманът получава възможността да участва и да изразява позиция в заседанията на всички комитети по правата на човека на ООН, както и в Съвета по правата на човека.

Крайно време беше да се оцени всичко онова,което прави Мая Манолова като омбудсман! На предишния такъв си спомням само името( Константин Пенчев!

Това е Човекът на народа. Адмираций.

БРАВО НА МАЯ !
Няма БСП, няма СДС, няма ДПС и т. н. т , както няма софиянци, няма пловдивчани, няма провинция – има добри и СТОЙНОСТНИ хора, които заслужават УВАЖЕНИЕ ! ! !
СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ !
ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА !
ЗА ИСТИНСКА РАБОТА !
ЗА ИСТИНСКИТЕ ХОРА !

Поздравления за завоюваното високо призвание,след упорит труд и усилия,госпожа Манолова доказа как трябва да се отстояват и защитават правата на гражданите.От все сърце се радвам за това,което прави и постига госпожа Манолова.Желая й здраве,бодрост и да продължи каузата за защита правата на гражданите.

Това Адмираций някакъв древен римлянин ли е? Адмирации – разбирам, ама адмираций какво е?

Браво на Мая.Достоен човек който заслужава адмирации!!!

Защо сте толкова късопаметни. Забравихте ли че в предишния парламент тя предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Забравихте ли многолюдните протести пред парламента и трите кордона полицаи, командировани от провинцията за да ги охраняват от всенародната любов, случката с автобуса. Организираните и платени орди цигани и турци т.н. анти протести платени разбира се! Защо тогава като участник в управлението не внасяше закони каквито трябва?
За какво достойнство говорите, за какъв морал.
Господи, Вие наистина не заслужавате нищо добро, даже и скотския живот, който водите вие много.

Браво,тази жена заслужава само адмирации

Иване. Ти маи си гербаджия по точно фашист

Искам и се гордея с такъв стойностен човек и то ЖЕНА ! Браво за нея браво за България !

Аз винаги съм бил антикомунист и националист , един вит бях и срещу Мая Манолова , сега съм си също антикомунист и националист , но не мога да не призная че, човека (не социалиста ) Мая Манолова направи много неща , не искам да изброявам , който иска ще ги види (във медиите ) , но от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ за свършената работа до сега , пожелавам и все така да работи !

Браво.на.Мая.Манолова.заслужава.много.повече.от.това.Борисе.за.за.справитливост.за.народа.нека.да.бъде.жива.и.здрава

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Ех, мечти, де да ни беше министър председател.???

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

error: Content is protected !!