fbpx

Супер бонус примамва всички българи да изберат родното Черноморие този сезон

източник:  pochivka.blitz.bg

Министерството на туризма започва нова инициатива – „Неочаквана ваканция“. Тя предвижда при две платени нощувки през април и май туристите да получават трета безплатна от хотелиерите.

Към момента в инициативата са се включили три хотела на Слънчев бряг и един в Поморие, съобщи Министерството на туризма.

Целта на съвместната инициатива е да се насърчи вътрешния туризъм и българите да преоткрият възможностите за почивка в родината си. По този начин ще се удължат активните зимен и летен сезон и ще се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки, се казва в съобщението.

Мениджърите и собствениците на места за настаняване у нас, които желаят да са партньори на „Неочаквана ваканция“, трябва предварително да направят безплатна регистрация на специално разработен за целта интернет сайт и да създадат свой собствен профил. Сайтът ще бъде активен от 4 април.

На интернет страницата на кампанията ще се зарежда списъкът с партньорските места за настаняване, от който потребителите ще могат да направят своя избор за почивка, заплащайки две нощувки и получавайки трета безплатно съгласно общите условия.

За туристите това е стимул да посетят по-отдалечени места, а за хотелиерите – да посрещнат повече гости не само по Черноморието и в зимните курорти, а и във вътрешността на страната, посочват от Министерството на туризма.

Докато отношението не се промени към туристите особено към българите ,за да не се чувстват като натрапници ,опитни ,,зайчета,, на храна и подвижни банкомати ,нищо добро не чака туризма в България !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!